Υπηρεσίες Κλειδαρά

κλειθρον

Κλείθρον | 10 χρόνια εμπειρία

Η  εταιρία  μας   ΚΛΕΙΘΡΟΝ   με πάνω από 10ετή εμπειρία  στα συστήματα ασφαλείας και διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία  μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια σας και  του χώρου σας.  Μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες ασφαλείας και να σας εξυπηρετήσουμε σε περίπτωση ανάγκης,  με  τεχνολογική υποδομή που θα διασφαλίσει την  άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.

kleithron_tilefono

Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες

Οι εργασίες που εκτελούμε αρχίζουν από την κοπή ενός απλού κλειδιού και φτάνουν μέχρι την προμήθεια και τοποθέτηση κλειδαριών και χρηματοκιβωτίων σε ξενοδοχειακές μονάδες. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και επαγγελματίες, με τεχνικά γραφεία, μηχανικούς, ξενοδοχεία και με διαχειρίσεις πολυκατοικιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 45 19 189 για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα
Γιώργος Βουδαλάς

τοποθετηση κλειδαριας

Κλειδαριές | Τοποθέτηση και Αλλαγή

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και αλλαγή κάθε τύπου κλειδαριάς σε όλες τις πόρτες (απλές, θωρακισμένες, μεσόπορτες, τζαμόπορτες κλπ). Παράλληλα θα σας συμβουλεύσουμε για την επιλογή της κατάλληλης κλειδαριάς για την πόρτα σας, ώστε να απολαμβάνετε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Τα μόνα στοιχεία που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να μας αναφέρεται την μάρκα της υπάρχουσας κλειδαριάς, τον αριθμό των πίρων και τα κέντρα που έχει.


προσθετη κλειδαρια θωρακισμενης

Θωρακισμένες
Τοποθέτηση πρόσθετης κλειδαριάς

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πρόσθετης κλειδαριάς σε θωρακισμένες πόρτες για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας που σας παρέχει η θωρακισμένη πόρτα σας. Επιλέγοντας την τοποθέτηση πρόσθετης, μιας επιπλέον, κλειδαριάς στην θωρακισμένη πόρτα σας διπλασιάζεται τον χρόνο που απαιτείται για την παραβίαση της πόρτας και χρησιμοποιώντας αδιάρρηκτη κλειδαριά 2ης γενιάς, αποκτάται πόρτα σχεδόν αδιαπέραστη.

Αυξήστε την ασφάλεια της πόρτας – Μειώστε τον κίνδυνο διάρρηξης
Επικοινωνήστε με τον κλειδαρά σας

Χρηματοκιβώτια | Τοποθέτηση και Άνοιγμα

Αναλαμβάνουμε την πώληση, τοποθέτηση κάθε χρηματοκιβώτιου καθώς επίσης και το άνοιγμα της κλειδαριάς του χρηματοκιβωτίου σας. Τα χρηματοκιβώτια που τοποθετούμε είναι Ιταλικά και πιστοποιημένα. Αποτελούν ιδανική επιλογή για το σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Μάθετε περισσότερα >>>

allagi_kleidarias_portas

Ανοίγματα | Σπιτιών και Αυτοκινήτων

Αναλαμβάνουμε το άνοιγμα όλων των πορτών με ένα τηλεφώνημα.
Ανοίγουμε πόρτες με απλές κλειδαριές, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδαριές αυτοκινήτου κάθε μάρκας, κλειδαριές θωρακισμένων πορτών, κλειδαριές χρηματοκιβωτίων, κλειδαριές τζαμόπορτας κλπ.


Μετατροπή Κλειδιών Αυτοκινήτου

Επισκευάζουμε κλειδιά αυτοκινήτου από όλους τους τύπους και όλες τις μάρκες που είναι διαθέσιμες στην αγορά.
Μετατρέπουμε τα παλιά κλειδιά του αυτοκινήτου σας με τηλεχειρισμό, σε σύγχρονα και κομψά αναδιπλούμενα κλειδια.

Κλειδια αυτοκινητου