Αλλαγή κλειδαριάς

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή  και αντικατάσταση  κάθε τύπου κλειδαριάς σε όλους τους τύπους πόρτας, θωρακισμένες και απλές. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πρόσθετης  κλειδαριάς ασφαλείας σε θωρακισμένες πόρτες.

αλλαγη κλειδαριας

Αλλαγη κλειδαριας σε:


Αλλαγή κλειδαριάς θωρακισμένης πόρτας

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή κλειδαριάς κάθε θωρακισμένης πόρτας. Παράλληλα θα σας συμβουλεύσουμε για την επιλογή της κλειδαριάς θωρακισμένης πόρτας που θα σας προσφέρει την μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα μόνα στοιχεία που χρειαζόμαστε από έσας είναι να μας αναφέρεται την μάρκα της υπάρχουσας κλειδαριάς, τον αριθμό των πίρων που έχει και τι κέντρο έχει.

Οι κλειδαριές που τοποθετούμε είναι των εταιρίων: SECUREMME, FIAM, CISA, MUL-T-LOCK. Σας προτείνουμε να επιλέξετε αδιάρρηκτες κλειδαριές υψηλής ασφάλειας 2ης γενιάς, για να αυξήσετε τη προστασία που σας προσφέρει η θωρακισμένη πόρτα.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας για κλειδαριές θωρακισμένων πορτών εδώ!

Αλλαγή κλειδαριάς ασφαλείας

Η αλλαγη κλειδαριας ασφαλειας που αναλαμβάνουμε, όπως όλες οι υπηρεσίες μας, πραγματοποείται από εξειδικευμένο κλειδαρά – κλειθρόποιό. Ενημερωθείτε για τις κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουμε στο κατάστημα μας εδώ! 

Αλλαγή κλειδαριάς σε κύριες εισόδους πολυκατοικιών

Αλλαγή κλειδαριάς σε απλή πόρτα

αλλαγη κλειδαριας πορτας

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή κλειδαριάς σε όλες τις απλές πόρτες του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.  Η τοποθέτηση που κάνουν πραγματοποιείται σε ξύλινες πόρτες, εσωτερικές πόρτες και  μεσόπορτες, Οι κλειδαριές που τοποθετούμε είναι των εταιρίων: SECUREMMECISA, GEVY, AGB, DOMUS, HALZ

Αλλαγη κλειδαριας  |  κοστος

Το κόστος της εργασίας για την αλλαγή μιας κλειδαριάς κυμαίνεται ανάλογα με το είδος της πόρτας, αν είναι θωρακισμένη ή απλή πόρτας, και αντίστοιχα με το είδος της ίδιας της κλειδαριάς.  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για μια προσφορά.
Δεσμευόμαστε να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή που μπορούμε!

κλειδαρας προσφορες

Τοποθέτηση πρόσθετης κλειδαριάς

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας είναι από τις ελάχιστες που αναλαμβάνει την τοποθετηση προσθετης κλειδαριας σε θωαρισμένες πόρτες. Τοποθετόντας 2η (πρόσθετη) κλειδαριά σε μια θωρακισμένη πόρτα αυξάνεται κατακόρυφα η ασφάλεια – προστασία που μας παρέχει η πόρτας μας κάλεστε μας στο  698 45 19 189, για να μάθετε αν και η δική σας πόρτα δέχεται πρόσθετη κλειδαριά.

τοποθετηση προσθετης κλειδαριας